Hollandse salade met oude kaas en yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

met komkommer en tomaat

Deze romige side salad maak je helemaal af met geraspte oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Allergenen:
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

stuk(s)

Tomaat

gram

Geraspte oude Goudse kaas

gram

Biologische volle yoghurt

gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

stuk(s)

Komkommer

gram

Pompoenpitten

Zelf toevoegen

tl

Wittewijnazijn

tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)295 kcal
Energie (kJ)1235 kJ
Vetten25 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers4 g
Vezels2.3 g
Eiwitten13 g
Zout1 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom
Serveerschaal

Instructies

1

Snijd de komkommer en tomaat in kleine blokjes.

2

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.

3

Meng in een saladekom de mayonaise, yoghurt, 2 tl mosterd en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix, tomaat, komkommer en oude kaas toe en meng goed door elkaar. Breng goed op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over een serveerschaal. Garneer met de pompoenpitten.