Skip to main content
High Fiber - Quick (20mins) - use NID B&L Varkensworst met Currykruiden

High Fiber - Quick (20mins) - use NID B&L Varkensworst met Currykruiden

with broccoli and creamy curry sauce

Labels:
Bron van vezels
Allergenen:
Gluten
Haver

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Varkensworst met currykruiden

50 gram

Quinoa

80 ml

Oatly kookhaver bio

(Bevat: Gluten, Haver)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Rode ui

180 gram

Broccoli

¼ pak(ken)

Zwarte bonen

½ zakje(s)

Gele currykruiden

¼ zakje(s)

Gemalen komijnzaad

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

Voedingswaarden

Energie (kJ)3274 kJ
Energie (kcal)783 kcal
Vetten47.1 g
waarvan verzadigd12.9 g
Koolhydraten50.5 g
waarvan suikers7.9 g
Vezels15.9 g
Eiwitten33.2 g
Zout2.1 g
Potassium469.9 mg
Calcium78.9 mg
Iron1.3 mg

Benodigdheden

Pan
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Deksel

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders