Havermoutrepen met dadels en pecannoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Havermoutrepen met dadels en pecannoten

Havermoutrepen met dadels en pecannoten

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor havermoutrepen met dadels en pecannoten.

Allergenen:
Pecannoten
Haver

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

0.24 stuk(s)

Banaan

5.6 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

30 gram

Havermout

(Bevat Haver Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

5.6 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

7 gram

Dadelstukjes

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

7 gram

Abrikozenstukjes

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

0.21 el

Honing

0.43 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)155 kcal
Energie (kJ)648 kJ
Vetten7.4 g
waarvan verzadigd2.2 g
Koolhydraten18.2 g
waarvan suikers8.4 g
Vezels2.4 g
Eiwitten2.7 g
Zout0 g

Benodigdheden

Kleine steelpan
Kleine kom
Bakpapier
Kom
Ovenschaal

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Prak de bananen in een kom met een vork.
  • Verwarm in een kleine steelpan 3 el zonnebloemolie met de honing en meng goed. Voeg de geprakte banaan toe als de honing vloeibaar is geworden. Meng goed en verwarm het geheel 1-2 minuten op laag vuur.
Mengen
2
  • Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier.
  • Hak de pecanstukjes fijn.
  • Meng in een kom de havermout, kokosrasp, dadelstukjes, abrikozenstukjes, pecanstukjes en een mespuntje zout met 3 el water. Voeg vervolgens het banaanmengsel toe en meng tot het een plakkerig deeg wordt.
Vullen
3
  • Vul de ovenschaal met het mengsel. Verspreid het mengsel en druk goed aan met de bolle kant van een lepel of een spatel.
Bakken
4
  • Plaats de ovenschaal 25-30 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin kleurt.
  • Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en snijd in repen van 2 cm breed.

Tip: De repen zijn drie tot vier dagen houdbaar als je ze tussen twee bakpapiertjes bewaart in een koektrommel.