Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor havermoutrepen met dadels en pecannoten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
0.16 stuk(s)
Banaan
15 gram
Veenbes-walnootmix
30 gram
Havermout
5.6 gram
Kokosrasp
5.6 gram
Rozijnen
15 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
0.57 el
Honing
0.57 el
Zonnebloemolie
Préchauffez le four à 200 degrés. Écrasez 1 banane à la fourchette dans le bol. Dans la petite casserole, faites chauffer 4 cs d'huile de tournesol avec 4 cs de miel et mélangez bien. Ajoutez-y la banane écrasée lorsque le miel est liquide. Mélangez bien et faites chauffer le tout 1 à 2 minutes à feu doux.
Tip: Met de overige bananen kan je bananenijs maken. Schil ze, snijd ze in plakjes en vries deze in. Blend dan de plakjes in een keukenmachine, met eventueel een scheutje melk. Garneer de bolletjes ijs eventueel naar smaak met chocoladesaus, nootjes of kokos.
Recouvrez la plat à four de 20 x 20 cm de papier sulfurisé. Concassez finement le mélange de cranberries et de noix. Dans le bol, mélangez les flocons d'avoine, la noix de coco râpée, les raisins secs, le mélange de cranberries et de noix, les pépites de chocolat et une pincée de sel à 3 cs d'eau. Ajoutez ensuite le mélange à la banane et mélangez jusqu'à obtenir une pâte collante.
Remplissez le plat à four du mélange. Répartissez-le et appuyez bien avec le dos d'une cuillère ou une spatule.
Enfournez le plat à four 25 à 30 minutes, ou jusqu'à ce que le dessus soit joliment doré. Laissez refroidir environ 15 minutes. Coupez des barres de 2 cm de large.
Tip: De repen zijn drie tot vier dagen houdbaar als je ze tussen twee bakpapiertjes bewaart in een koektrommel.