Skip to main content

Fuss-Free Tandoori Inspired Chicken Traybake

with potatoes and yoghurt sauce

Labels:
Caloriebewust
Eiwitrijk
-30% koolhydraten
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Rode ui

½ stuk(s)

Paprika

1 stuk(s)

Tomaat

5 gram

Verse koriander en munt

(Kan bevatten: Selderij)

25 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

15 gram

Tandooripasta

1.5 tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2280 kJ
Energie (kcal)545 kcal
Vetten23.2 g
waarvan verzadigd2.7 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers12.1 g
Vezels12.9 g
Eiwitten28.9 g
Zout1.3 g
Potassium1182 mg
Calcium42.3 mg
Iron1.9 mg

Benodigdheden

Grote kom
Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders