Skip to main content

Fusion deluxe - Premium 2 - Sea Bass - use NID: Pine Nuts

with pak choi, carrot ribbons and pine nuts

Allergenen:
Vis
Gluten
Tarwe
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd35 minuten
Oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

120 gram

Zeebaarsfilet

(Bevat: Vis)

250 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ bosje(s)

Lente-ui

½ stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Paksoi

5 gram

Gemberpuree

15 gram

Witte miso

(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)

10 gram

Ponzu

(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet)

5 ml

Sesamolie

(Bevat: Sesamzaad)

5 gram

Pijnboompitten

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

1 el

[Plantaardige] boter

½ tl

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3297 kJ
Energie (kcal)788 kcal
Vetten43.9 g
waarvan verzadigd13 g
Koolhydraten66.5 g
waarvan suikers16.1 g
Vezels11.2 g
Eiwitten34.5 g
Zout2.4 g
Potassium1716 mg
Calcium127.5 mg
Iron1.8 mg

Benodigdheden

Pan met deksel
Dunschiller of kaasschaaf
Koekenpan
Keukenpapier
Aardappelstamper
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders