Kook je dit recept later in de week? Bewaar je flatbreads dan op een koele en droge plek voor een heerlijk verse pizzabodem.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Courgette
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
2 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat: Gluten, Tarwe)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.
Tip: Passen niet alle pizza’s tegelijkertijd in de oven? Beleg de volgende flatbreads dan pas als de andere in de oven staan, om te voorkomen dat de bodem vochtig wordt.