HelloFresh
Farfalle met bospaddenstoelenpesto

Farfalle met bospaddenstoelenpesto

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:VeggieQuick & easyFamily
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Sjalot

180 g

Farfalle

(BevatGlutenbevattende granen)

250 g

Kastanjechampignons

80 g

Bospaddenstoelenpesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

40 g

Veldsla

(Kan sporen van allergenen bevatten)

5 g

Verse krulpeterselie

(Kan sporen van allergenen bevatten)

25 g

Geraspte pecorino

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3272 kJ
Energie (kcal)782 kcal
Vetten44.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers6.0 g
Vezels7 g
Eiwitten22 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Keukenpapier
Wok of hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle. • Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. • Snipper de sjalot. • Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en fruit de sjalot 1 - 2 minuten.Voeg de kastanjechampignons toe en bak 5 - 7 minuten.Schep de bospaddenstoelenpesto erbij en verwarm 1 minuut.

3

Scheur de veldsla grof. Hak de krulpeterselie grof. Meng de farfalle met de kastanjechampignons in de wok of hapjespan en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de veldsla over de borden.Schep de pasta erop.Garneer met de geraspte pecorino en de krulpeterselie.