HelloFresh
Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas

Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas

Lees meer
Allergenen:EiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Bosui

4 stuks

Ontbijtspek

4 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

30 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)1251.016 kJ
Energie (kcal)299 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten2 g
Vezels1 g
Eiwitten20 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Oven
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.

2

Snijd de lente-ui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.

3

Meng de lente-ui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng flink op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvormpjes. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.