HelloFresh
Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas

Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.6 / 4van de 28 beoordelingen
Lees meer
Allergenen:EiMelk (inclusief lactose)
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Bosui

4 stuks

Ontbijtspek

4 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

30 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)1251.016 kJ
Energie (kcal)299 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten2 g
Vezels1 g
Eiwitten20 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Oven
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.

Snijd het ontbijtspek in reepjes.
Snijd het ontbijtspek in reepjes.
2

Snijd de lente-ui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.

Breng flink op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Breng flink op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
3

Meng de lente-ui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng flink op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

Serveer het ontbijtje, eet smakelijk!
Serveer het ontbijtje, eet smakelijk!
4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvormpjes. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.