Eimuffins met ontbijtspek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eimuffins met ontbijtspek

Eimuffins met ontbijtspek

met lente-ui en kaas

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Bosui

4 stuk(s)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1188 kJ
Energie (kcal)284 kcal
Vetten22 g
waarvan verzadigd8.5 g
Koolhydraten2 g
waarvan suikers0.8 g
Vezels1 g
Eiwitten19 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.

2

Snijd de lente-ui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.

3

Meng de lente-ui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng flink op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvormpjes. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.