
Eimuffins met ontbijtspek
met bladpeterselie en belegen kaas
.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Ingrediënten
20 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
4 plak(ken)
Ontbijtspek
4 stuk(s)
Ei
25 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
0.17 zakje(s)
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Eieren)
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
Benodigdheden
Instructies
Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.
Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.