
Eimuffins met ontbijtspek
met bladpeterselie en belegen kaas
.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
Ingrédients
20 gram
Verse bladpeterselie
(Peut contenir Selderij)
4 plak(ken)
Ontbijtspek
4 stuk(s)
Ei
25 ml
Biologische halfvolle melk
(Contient Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Contient Melk (inclusief lactose))
0.17 zakje(s)
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Contient Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Peut contenir Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Eieren)
Ingrédients à avoir chez soi
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
Ustensiles
Instructions
Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.
Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.