CommanderCadeaux
Eimuffins met ontbijtspek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eimuffins met ontbijtspek

Eimuffins met ontbijtspek

met bladpeterselie en belegen kaas

.

Allergènes:
Melk (inclusief lactose)
Gerst
Rogge
Sesamzaad
Gluten
Tarwe

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ pour 2 personnes

20 gram

Verse bladpeterselie

(Peut contenir Selderij)

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

25 ml

Biologische halfvolle melk

(Contient Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Contient Melk (inclusief lactose))

0.17 zakje(s)

Paprikapoeder

2 stuk(s)

Maanzaadbroodje

(Contient Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Peut contenir Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Eieren)

Ingrédients à avoir chez soi

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

Energie (kcal)558 kcal
Energie (kJ)2335 kJ
Vetten32 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten35 g
waarvan suikers3 g
Vezels5.22 g
Eiwitten31 g
Zout2.6 g

Ustensiles

Kom
Garde
Muffinvorm
Muffinvorm

Instructions

1

Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.