topBanner
Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

met dubbele portie garnalen

Extra Vis
Lees meer

.

Labels:Lekker snel
Allergenen:SchaaldierenSulfietGlutenbevattende granenEiMosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

360 gram

Garnalen

(BevatSchaaldieren, Sulfiet)

50 gram

Panko paneermeel

(BevatGlutenbevattende granen)

½ stuk(s)

Venkel

100 gram

Rodekool en wortel

50 gram

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

½ stuk(s)

Limoen

2 stuk(s)

Tomaat

6 stuk(s)

Mini-tortilla's

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

1 el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3458 kJ
Energie (kcal)827 kcal
Vetten39.0 g
waarvan verzadigd5.1 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers10.0 g
Vezels8 g
Eiwitten38 g
Zout2.9 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Keukenpapier
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/2 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

2

• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

3

• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.

4

• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.