Skip to main content

DO frankfurter wiese

With herb yogurt sauce

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Aardappelen

100 gram

Sperziebonen

½ stuk(s)

Rode ui

100 gram

Champignons

10 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

½ zakje(s)

BBQ-rub

50 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Witte kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1.5 tl

Paprikapoeder

10 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

Mosterd

2 el

Extra vierge olijfolie

¾ el

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3359 kJ
Energie (kcal)803 kcal
Vetten48.3 g
waarvan verzadigd13.2 g
Koolhydraten66.6 g
waarvan suikers19.1 g
Vezels16 g
Eiwitten21.4 g
Zout1.8 g
Potassium1791.3 mg
Calcium101.5 mg
Iron2.3 mg

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kom
Steelpan

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders