Skip to main content

Discovery South East Asia - Vietnamese - use EID Varkenshaaspuntjes

with pickled carrot, salad and nuoc cham sauce

Allergenen:
Vis
Tarwe
Soja
Gluten
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

75 gram

Jasmijnrijst

100 gram

Varkenshaasstukjes

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Sjalot

¼ stuk(s)

Rode peper

30 gram

Mesclun

½ stuk(s)

Mini-komkommer

½ stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Limoen

10 ml

Vissaus

(Bevat: Vis)

½ zakje(s)

Vietnamese saus

(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)

5 gram

Verse koriander en munt

(Kan bevatten: Selderij)

7.5 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

10 gram

Gezouten pinda's

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)

Zelf toevoegen

175 ml

Water voor de rijst

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Wittewijnazijn

1.5 el

Suiker

Voedingswaarden

Energie (kJ)2861 kJ
Energie (kcal)684 kcal
Vetten18.8 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten101.1 g
waarvan suikers27.8 g
Vezels7.7 g
Eiwitten36.6 g
Zout4.8 g
Potassium463.4 mg
Calcium84.6 mg
Iron1.9 mg

Benodigdheden

Kom
Box Grater
Pan met deksel
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders