HelloFresh
topBanner
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse koriander en pinda's

Lees meer

Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.

Labels:Lekker snelVeggie
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SelderijPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Rode peper

1 stuks

Knoflookteen

400 g

Italiaanse groentemix

(Kan sporen van allergenen bevatten)

100 g

Besengek-currypasta

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), Selderij)

250 ml

Kokosmelk

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

40 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

200 g

Gedroogde udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

500 ml

Groentebouillon

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3167 kJ
Energie (kcal)757 kcal
Vetten54.0 g
waarvan verzadigd25.0 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels7 g
Eiwitten16 g
Cholesterol0 mg
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Soeppan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Bereid de bouillon. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut.Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

3

Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan. Laat de soep op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

4

Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.