Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
/ Voor 2 personen
/ Voor 2 personen
130 gram
Tarwebloem
(BevatTarwe, Gluten)250 ml
Biologische halfvolle melk
(BevatMelk (inclusief lactose))2 stuk(s)
Eieren
(BevatEieren)½ stuk(s)
Biologische handsinaasappel
50 gram
Bloemskuier
100 gram
Mascarpone
(BevatMelk (inclusief lactose))1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Suiker
½ tl
Zout
3 el
Zonnebloemolie
50 gram
Roomboter
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Tip: Gebruik eventueel twee koekenpannen om nog sneller klaar te zijn!
Tip: Heb je sinaasappellikeur in huis? Voeg hier dan een scheutje van toe aan de siroop.