Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Spekreepjes
200 gram
Krieltjes
4 stuk(s)
Knoflookteen
¼
Tomatenpuree
¾ tl
Paprikapoeder
65 gram
Champignons
1.5 stuk(s)
Rode puntpaprika
25 gram
Chorizoblokjes
2.5 gram
Verse bieslook
50 gram
Biologische zure room
150 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Snijd de krieltjes ongeveer even groot, dan zijn ze tegelijkertijd gaar.
Tip: Wist je dat jouw maaltijd vooral door de paprika en de aardappelen al 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C bevat?