Al dente tip! Kook ruim water en zorg dat het goed aan de kook is - dan blijft het koken wanneer je de pasta toevoegt en kun je nauwkeuriger timen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Casarecce
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
75 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
80 gram
Warmgerookte zalmsnippers
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
¼ stuk(s)
Citroen
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
naar smaak
Peper en zout
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
Tip: Wist je dat de meeste vitaminen en mineralen in het groene deel van de prei zitten? Niet weggooien dus! Het bevat veel vitamine B6, belangrijk voor je spieren én goed voor je immuunsysteem.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 75 g casarecce per persoon en gebruik 75 ml slagroom voor de saus. De overige casarecce kunnen bijvoorbeeld in een salade de volgende dag en de slagroom in een soep.