HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBrownies Met Stroopwafelkruimels En Gebrande Amandelen
topBanner
Brownies met stroopwafelkruimels en gebrande amandelen

Brownies met stroopwafelkruimels en gebrande amandelen

+/- 10 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Lees meer

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor brownies met stroopwafelkruimels en gebrande, gezouten amandelen.

Allergenen:Melk (inclusief lactose)GlutenTarweEieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

10 gram

Amandelen

80 gram

Mix voor chocoladecake

(BevatMelk (inclusief lactose), Gluten, TarweKan bevattenSoja, Noten, Sesamzaad, Eieren)

⅖ stuk(s)

Ei

(BevatEieren)

25 gram

Stroopwafelkruimels

Zelf toevoegen

15 ml

Water

8 gram

Roomboter

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1298 kJ
Energie (kcal)310 kcal
Energie (kJ)1298 kJ
Energie (kcal)310 kcal
Vetten15.0 g
Vetten15.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten38 g
Koolhydraten38 g
waarvan suikers22.0 g
waarvan suikers22.0 g
Vezels1.12 g
Vezels1.12 g
Eiwitten5 g
Eiwitten5 g
Zout1.0 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Bakpapier
Grote kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Sortez le beurre du réfrigérateur, pesez-le et coupez-le en dés. Laissez-le à température ambiante. Préchauffez le four à 180°C. Recouvrez le moule à gâteau de 20 x 20 cm de papier sulfurisé. Concassez grossièrement les amandes grillées.

Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.

2

Dans le grand bol, mélangez la préparation pour gâteau au chocolat avec 80 ml d'eau, le beurre et 2 œufs pour obtenir un tout homogène. Ajoutez les amandes concassées, puis mélangez bien.

Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.

3

Versez la pâte dans le moule recouvert de papier sulfurisé. Saupoudrez-la de miettes de stroopwafels. Enfournez le brownie 25 à 30 minutes. Il est prêt lorsque des fissures apparaissent sur le dessus.

4

Sortez le brownie du four et laissez-le refroidir 5 minutes. Découpez-le en 10 parts environ et servez-les une par une depuis le moule.

Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.