Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos

Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos

+/- 9 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor brownies met frambozen en kokos.

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

10 gram

Pecanstukjes

0.44 stuk(s)

Ei

4.4 gram

Kokosrasp

90 gram

Mix voor chocoladecake

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Noten, Sesamzaad, Eieren)

30 gram

Blauwe bessen

stuk(s)

Hagelswag - Melk met brownie

Zelf toevoegen

20 ml

Water

8.9 gram

[Plantaardige] boter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)294 kcal
Energie (kJ)1230 kJ
Vetten13.8 g
waarvan verzadigd6.1 g
Koolhydraten36.9 g
waarvan suikers23.8 g
Vezels2.7 g
Eiwitten4 g
Zout1 g

Benodigdheden

Bakpapier
Grote kom

Instructies

Préparation
1

Sortez le beurre du réfrigérateur, pesez-le et coupez-le en dés. Laissez-le ramollir à température ambiante. Préchauffez le four à 180 degrés. Recouvrez le moule de 20 x 20 cm de papier sulfurisé.

Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.

Mélanger la pâte
2

Dans le grand bol, mélangez la préparation pour gâteau au chocolat avec 80 ml d'eau, le beurre et 2 œufs pour former une pâte homogène. Ajoutez 15 g de noix de coco râpée, les noix de pécan et 2/3 des myrtilles. Mélangez bien la pâte à la cuillère.

Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.

Remplir le moule
3

Versez la pâte dans le moule recouvert de papier sulfurisé. Enfournez le brownie 25 à 30 minutes. Il est cuit lorsque des fissures se forment sur le dessus.

Servir
4

Sortez le brownie du four et laissez-le refroidir 5 minutes. Saupoudrez-le du reste de myrtilles et de noix de coco râpée. Coupez-le en 9 parts environ et servez-les une par une depuis le moule.

Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.