HelloFresh
Broodje pulled pork met rode uien

Broodje pulled pork met rode uien

met knapperige koolsalade

QUICK & EASY
Lees meer

.

Allergenen:Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)EiMosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Voorbereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Rode ui

200 g

Rode kool, witte kool en wortel

2 stuks

Witte ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 tl

BBQ rub

200 g

Pulled pork

60 g

Rucola en veldsla

(Kan sporen van allergenen bevatten)

50 g

Aïoli

(BevatEi, Mosterd)

30 g

Gesneden jalapeños

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

3 el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Wittewijnazijn

100 ml

Runderbouillon

2 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2960 kJ
Energie (kcal)708 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten100 g
waarvan suikers7.0 g
Vezels8 g
Eiwitten20 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten.

2

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie, peper en zout.Meng er de rode kool, witte kool en wortel doorheen.Bak intussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.

3

Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg 1 tl BBQ rub per persoon toe, meng goed.Voeg 50 ml runderbouillon per persoon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken.Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend op middelhoog vuur 1 - 2 minuten.

4

Snijd het broodje open. Vul het met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork.Meng de overige rucola, veldsla en koolsalade door elkaar en serveer ernaast. Garneer het broodje met de jalapeños en de aioli.