Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui
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Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

met knapperige koolsalade

Pulled pork is niet weg te denken uit de Amerikaanse BBQ-cultuur. Het is zelfs zó populair dat er een National Pulled Pork Day is ontstaan.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Ui

100 gram

Rode kool, witte kool en wortel

1 stuk(s)

Wit tarwebroodje

⅓ zakje(s)

BBQ-rub

100 gram

Pulled pork

30 gram

Rucola en veldsla

15 gram

Gesneden jalapeño's

25 gram

Aioli

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

½ el

Wittewijnazijn

50 ml

Zoutarme runderbouillon

1.5 el

Zwarte balsamicoazijn

1 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

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Voedingswaarden

Energie (kcal)819 kcal
Energie (kJ)3425 kJ
Vetten56 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers14 g
Vezels8.9 g
Eiwitten25 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Cuire les oignons
1

Préchauffez le four à 180 degrés. Coupez l'oignon en rondelles.Faites chauffer 1 cs de beurre par personne à feu moyen-vif dans la poêle et cuire les oignons 4 à 5 minutes.

Tip: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om onder andere ijzer beter uit voeding op te nemen.

Préparer la salade
2

Dans le saladier, mélangez, par personne, 1/2 cs de vinaigre de vin blanc,1 cc d'huile d'olive vierge extra, du sel et du poivre. Mélangez-y le chou rouge, blanc et la carotte. Pendant ce temps, enfournez la ciabatta 8 minutes.

Apprêter
3

Déglacez les oignons avec 1,5 cs de vinaigre balsamique par personne. Ajoutez 1 cc par personne d'épices pour BBQ . Mélangez bien. Ajoutez 50 ml de bouillon de bœuf par personne. Laissez réduire encore 5 minutes à feu moyen-vif. Ajoutez le porc effiloché à la poêle avec le jus d'oignon, puis faites chauffer à feu moyen-vif 1 à 2 minutes en remuant.

Servir
4

Ouvrez le petit pain. Garnissez-le de salade de chou, de roquette, de mâche et de porc effiloché. Mélangez le reste de roquette, de mâche et de salade de chou et servez à côté. Garnissez le petit pain de jalapeños et d'aïoli.