Wist je dat het Engelse woord coleslaw een verbastering is van het Nederlandse koolsla?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
80 gram
Portobello
15 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
100 gram
Rodekool en wortel
1 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
4 stuk(s)
Ei
25 gram
Blauwekaasblokjes
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
¼ tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
¼ tl
Honing
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Maak dan een omelet van 1 ei en de helft van de danablu. Het 2e ei en de overige danablu kun je de volgende dag voor lunch op een boterham doen.
Tip: Draai de omelet halverwege voorzichtig om, of dek de pan af met een deksel als hij nog niet helemaal gaar is.
Tip: Naast vette vis is ei één van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Een vitamine waar we gemiddeld te weinig van binnenkrijgen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium. Ei is naast vitamine D ook rijk aan vitamine A, B12 en selenium.