Een grote pan paella op tafel, dat smaakt naar zomer! Met onze Paellabox maak je dit Spaanse rijstgerecht met garnalen, kippendij en chorizo in een uurtje klaar. Serveer met zelfgemaakte pan con tomate en geniet samen van een warme zomeravond.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
2 stuk(s)
Rode ui
2 stuk(s)
Paprika
3 tl
Gemalen kurkuma
3 tl
Gerookt paprikapoeder
2
Tomatenpuree
300 gram
Risottorijst
2 stuk(s)
Citroen
240 gram
Garnalen
100 gram
Chorizoblokjes
100 gram
Doperwten
200 gram
Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes
1 stuk(s)
Wortel
150 gram
Sperziebonen
1 el
Extra vierge olijfolie
1000 ml
Zoutarme groentebouillon
4 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De garnalen en de kippendij hoeven nog niet helemaal gaar te zijn - ze garen later nog verder in de paella.
Tip: Snijd de knoflook eventueel doormidden zodat hij meer smaak afgeeft aan het brood.