Ras el hanout is een klassiek Marokkaans kruidenmengsel. De naam betekent letterlijk 'hoofd van de winkel' - een mix van de beste kruiden van de marktkoopman!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Bulgur
(BevatTarwe, GlutenKan bevattenSoja)2 stuk(s)
Brandt & Levie varkensworst
300 gram
Zoete aardappel- en gele wortelfriet
250 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Ui
40 gram
Mayonaise
(BevatMosterd, Eieren)1 zakje(s)
Ras el hanout
naar smaak
Peper en zout
½ el
Wittewijnazijn
⅕ stuk(s)
Groentebouillonblokje
2 el
Olijfolie
Tip: Kook je voor 4 personen? Gebruik dan twee bakplaten of verdeel alles over twee grote ovenschalen.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de mayonaise door een yoghurt-mayonaise sausje. Meng daarvoor 1 tl van de mayonaise met 2 el yoghurt, peper en zout. Net zo lekker en minder calorierijk.
Tip: De bulgur is een volkoren graanproduct. Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1 en B2.