Dit gerecht staat supersnel op tafel omdat wij zowel de groentemix als de gember, knoflook en rode peper alvast voor je hebben gesneden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Biefstukreepjes
40 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
400 gram
Groentemix: Paprika, Prei, Peen en Kool
(Kan bevattenSelderij)1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
2 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)20 ml
Sojasaus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)½ stuk(s)
Limoen
20 gram
Gezouten pinda's
(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesamzaad)200 gram
Noedels
(BevatGluten, Tarwe)naar smaak
Peper en zout
2 el
Zonnebloemolie
Tip: Het beste kun je de biefstukreepjes al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: (s) Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder van de rode-pepermix of houd apart. Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.
Tip: Bak de biefstukreepjes kort voor rosé vlees of langer voor doorbakken vlees. De biefstukreepjes zijn snel gaar, dus bak ze niet te lang voor een mals resultaat.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan vitamine E en magnesium? Een handje levert je al 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van beide.