Dit gerecht staat supersnel op tafel doordat wij zowel de groentemix als de gember, knoflook en rode peper alvast voor je hebben gesneden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Biefstukreepjes
20 gram
Geraspte verse gember, knoflook en rode peper
400 gram
Oosterse groentemix
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
2 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)20 ml
Sojasaus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)½ stuk(s)
Limoen
20 gram
Gezouten pinda's
(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesam)200 gram
Noedels
(BevatGlutenbevattende granen)2 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de limoen in kwartjes en hak de pinda's grof.
Verhit opnieuw 1/2 el zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Voeg de gember, knoflook, rode peper en de oosterse groentemix toe. Roerbak 3 minuten. Voeg dan de zoet-pittige chilisaus, zoete Aziatische saus en sojasaus toe. Meng en verhit de saus 2 minuten.
Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water. Kook afgedekt in 3 minuten beetgaar. Roer de noedels af en toe los tijdens het koken. Giet af en voeg de noedels direct toe aan de wok (anders gaan ze aan elkaar plakken). Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan op hoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de biefstukreepjes in 2 – 3 minuten rondom bruin. De biefstukreepjes mogen nog rosé zijn vanbinnen. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels met groenten over de borden en leg de biefstukreepjes erop. Knijp een partje limoen uit boven elk bord. Garneer met de pinda's.