HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBanaan Pannenkoekjes Met Blauwe Bessen En Kokosrasp
topBanner
Banaan-pannenkoekjes met blauwe bessen en kokosrasp

Banaan-pannenkoekjes met blauwe bessen en kokosrasp

2 porties | met honing

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze pannenkoekjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook binnen slechts een paar minuten klaargemaakt!

Allergenen:Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten

Voor 2 personen

Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

125 gram

Blauwe bessen

4 stuk(s)

Banaan

6 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1 zakje(s)

Gemalen kaneel

40 gram

Kokosrasp

(Kan bevattenPinda's, Noten, Sesam)

Zelf toevoegen

1 el

Honing

1 el

Zonnebloemolie

1 tl

Zout

1 el

Bloem

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3230 kJ
Energie (kcal)772 kcal
Vetten40.0 g
waarvan verzadigd19.0 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers55.0 g
Vezels11 g
Eiwitten29 g
Zout3.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Prak 3 bananen met een vork in een kom. Snijd de overige banaan in plakjes.

2

Voeg de eieren, de kaneel, 1 el bloem en een snufje zout toe aan de geprakte bananen en roer met een vork of garde tot een beslag. Voeg 3/4 van de blauwe bessen en kokosrasp toe aan het beslag. Meng goed door elkaar.

3

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Schenk een soeplepel beslag in de pan. Bak de pannenkoek in ongeveer 2 minuten per kant bruin. Herhaal tot al het beslag op is. Voeg indien nodig tussendoor extra zonnebloemolie toe aan de koekenpan.

4

Stapel de pannenkoeken op een serveerschaal en verdeel de overige kokosrasp eroverheen. Garneer met de overige blauwe bessen en de plakjes banaan. Besprenkel met de honing.