Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze pannenkoekjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook binnen slechts een paar minuten klaargemaakt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Blauwe bessen
4 stuk(s)
Banaan
6 stuk(s)
Ei
3 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Kokosrasp
1 tl
Zout
1 el
Honing
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
Prak 3 bananen met een vork in een kom (zie Tip). Snijd de overige banaan in plakjes.
Voeg de eieren, kaneel, bloem en een snufje zout toe aan de geprakte bananen en roer met een vork of garde tot een beslag. Voeg 3/4 van de blauwe bessen en de helft van de kokosrasp toe (zie Tip). Meng goed door elkaar.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schenk een soeplepel beslag in de pan. Bak de pannenkoek in ongeveer 2 minuten per kant bruin. Herhaal tot al het beslag op is. Voeg indien nodig tussendoor extra zonnebloemolie toe aan de koekenpan.
Stapel de pannenkoeken op een serveerschaal en verdeel de overige kokosrasp eroverheen. Garneer met de overige blauwe bessen en de plakjes banaan. Besprenkel met de honing.