Banaan-pannenkoekjes met blauwe bessen en kokosrasp
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaan-pannenkoekjes met blauwe bessen en kokosrasp

Banaan-pannenkoekjes met blauwe bessen en kokosrasp

2 porties | met honing

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze pannenkoekjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook binnen slechts een paar minuten klaargemaakt!

Labels:
Recept

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

125 gram

Blauwe bessen

4 stuk(s)

Banaan

6 stuk(s)

Ei

3 tl

Gemalen kaneel

40 gram

Kokosrasp

Zelf toevoegen

1 tl

Zout

1 el

Honing

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Bloem

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)786 kcal
Energie (kJ)3291 kJ
Vetten39.7 g
waarvan verzadigd18.6 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers56.7 g
Vezels13.3 g
Eiwitten28.9 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Kom
Garde
Koekenpan

Instructies

1

Prak 3 bananen met een vork in een kom (zie Tip). Snijd de overige banaan in plakjes.

2

Voeg de eieren, kaneel, bloem en een snufje zout toe aan de geprakte bananen en roer met een vork of garde tot een beslag. Voeg 3/4 van de blauwe bessen en de helft van de kokosrasp toe (zie Tip). Meng goed door elkaar.

3

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schenk een soeplepel beslag in de pan. Bak de pannenkoek in ongeveer 2 minuten per kant bruin. Herhaal tot al het beslag op is. Voeg indien nodig tussendoor extra zonnebloemolie toe aan de koekenpan.

4

Stapel de pannenkoeken op een serveerschaal en verdeel de overige kokosrasp eroverheen. Garneer met de overige blauwe bessen en de plakjes banaan. Besprenkel met de honing.