Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes met Oosterse kruiden
200 gram
Chinese groentemix
(Kan bevatten Selderij)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Gluten, Soja)
100 gram
Noedels
(Bevat Gluten)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijstukjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe (zie TIP). Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Breek ondertussen de noedels (zie TIP) boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af. Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.
Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.