Wie houdt er niet van de combinatie roomkaas met zalm? De komkommer en rode ui voegen een crunch en wat frisheid toe aan deze onweerstaanbare bagel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
120 gram
Koudgerookte zalm
2 stuk(s)
Bagels met sesamzaad
(Bevat Sesamzaad, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Noten, Melk (inclusief lactose))
75 gram
Kruidenroomkaas
1 stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
2 tl
Wittewijnazijn
2 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Snijd de rode ui in halve ringen.
Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en voeg de komkommer en rode ui toe. Breng op smaak met zout, meng goed en zet weg tot gebruik. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.
Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
Snijd de bagel open. Besmeer de onderste helft van de bagel met de kruidenroomkaas. Leg de koudgerookte zalm erop en verdeel de zoetzure komkommer en rode ui erover.