New York bagel met koudgerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
New York bagel met koudgerookte zalm

New York bagel met koudgerookte zalm

met kruidenroomkaas, zoetzure komkommer en rode ui

Wie houdt er niet van de combinatie roomkaas met zalm? De komkommer en rode ui voegen een crunch en wat frisheid toe aan deze onweerstaanbare bagel.

Labels:
Recept
Allergenen:
Sesamzaad
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

120 gram

Koudgerookte zalm

2 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

(Bevat Sesamzaad, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Noten, Melk (inclusief lactose))

75 gram

Kruidenroomkaas

1 stuk(s)

Komkommer

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)275 kcal
Energie (kJ)1149 kJ
Vetten19 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten8 g
waarvan suikers7 g
Vezels2.5 g
Eiwitten17 g
Zout1 g

Benodigdheden

Dunschiller of kaasschaaf
Kom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Snijd de rode ui in halve ringen.

2

Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en voeg de komkommer en rode ui toe. Breng op smaak met zout, meng goed en zet weg tot gebruik. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

3

Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.

4

Snijd de bagel open. Besmeer de onderste helft van de bagel met de kruidenroomkaas. Leg de koudgerookte zalm erop en verdeel de zoetzure komkommer en rode ui erover.