Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 5 tot en met 9 augustus. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Originalbox nog steeds bestellen!

In spek gewikkelde haricot verts ken je misschien wel, maar heb je ook al eens in spek gewikkelde schelvis gegeten? Lekker met boontjes en fijngeraspte nootmuskaat. De aardappelschijfjes kun je in de ravigotesaus met stukjes augurk en ui dippen


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Tabouleh is een salade uit de Libanese keuken, die onder andere bestaat uit bulgur, tomaten, munt en peterselie, met een dressing van olijfolie en citroen. De tabouleh serveer je vandaag in knapperige blaadjes little gem, die speciaal voor HelloFresh wordt geplant en geoogst.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Deze lasagne is heel geschikt om van tevoren te maken, voor het opdienen hoef je hem alleen nog af te bakken in de oven. Je maakt zelf een roomsaus voor de lasagne, die extra smaakvol is door de kruidenmix van tijm, oregano en salie.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 3


Heek is een witvis met een zachte, milde smaak. In dit gerecht serveer je de vis met een kleurrijke salade van radijs, lente-ui en aardappelen. Door de olijvencrème toe te voegen geef je de salade een onverwachte twist.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Een snelle spaghetti doet het doordeweeks altijd goed! De varkenssaucijs en de olijventapenade zorgen voor veel smaak in dit gerecht. Heb je meer tijd, laat de saus dan op laag vuur pruttelen zoals toegelicht in de tip.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Dit couscousgerecht is supermakkelijk te maken en bovendien erg smaakvol dankzij de combinatie van romige geitenkaas en zoete appel. De limoen, verse munt en verse peterselie geven de salade een fris en zomers tintje.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Er is één ding dat vrijwel alle Thaise gerechten gemeen hebben: de uitgekiende balans tussen zoet, zuur, zout en pittig. Deze combinatie vind je ook terug in dit recept. Het citroengras dat je gebruikt, is gedroogd en gemalen waardoor de smaak iets sterker is dan van vers citroengras.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Vandaag eet je een pittig gerecht met knapperige groenten, basmatirijst en falafel. De pittigheid komt van de harissa. Om die af te blussen maak je je eigen tzatziki. Dip er de falafel in en beleef de Midden-Oosterse zomer op je bord!


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


De Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi is persoonlijk verantwoordelijk voor de stijgende populariteit van 'the mighty aubergine', zoals hij de groente omschrijft in zijn kookboek Plenty. In dit recept poffen we hem. Dat duurt misschien wat langer, maar betaalt zich dubbel en dwars terug in smaak.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Vandaag iets typisch Italiaans: een broodsalade ofwel panzanella! Van oudsher is dit gerecht een manier om kliekjes op te maken. Deze salade maak je onder andere met twee soorten tomaat, basilicum en frisse citroenrasp. Citroen en basilicum combineren goed met tomaat en kabeljauwfilet.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2