Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 15 tot en met 19 juli. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Ce plat estival associe des pommes de terre au paprika croquantes cuites au four avec dupoisson et du maïs à la ciboulette. S’il fait assez beau pour manger dehors, cuisez les épis de Facile Family maïs sur le barbecue pour un délicieux goût fumé !


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


In dit gerecht gebruik je de mini-variant van de romatomaat, die vanwege zijn ovale vorm ook wel pruimtomaat genoemd wordt. Deze tomaatjes hebben een vlezige structuur met een volle smaak, die je versterkt door ze te roosteren in de oven.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Deze kruidige gevulde paprika’s zijn geïnspireerd op de keukens van het Midden-Oosten. Met de harissa, een kruidenpasta gemaakt van onder andere koriander, knoflook, komijn en rode peper, kun je dit gerecht zo pittig maken als je zelf wilt.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


In dit zonnige garnalengerecht ontmoeten de keukens van Europa en het Midden-Oosten elkaar. Parelcouscous wordt onder meer in Israël en Libanon veel gegeten, maar met ingrediënten als rucola, verse tijm en citroen gaan de smaken van dit gerecht meer richting Italië.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


De knapperige ovenaardappeltjes en malse kipfilet in dit gerecht passen uitstekend bij de milde, lichtzoete kruiden waarmee je de salade van paprika en broccoli op smaak brengt. Broccoli bevat veel vitamine C en vezels, waardoor dit een hele gezonde maaltijd is.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


In dit gerecht proef je een klassieke combinatie uit het Midden-Oosten met ingrediënten als aubergine, yoghurt en granaatappelpitten. Met de verse munt en bladpeterselie maak je frisse kruidenyoghurt, waarmee je het gerecht samen met de gezouten amandelen extra op smaak brengt.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


De Indiase keuken wordt gekenmerkt door uitgesproken smaken. Chutney is daar een goed voorbeeld van en wordt gemaakt van een ingekookt mengsel van fruit, uien, azijn, suiker, kruiden en specerijen. Bij dit gerecht serveer je mangochutney, een van onze favorieten!


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


De eerste perzikken van het seizoen zijn er weer! In dit recept bakken we de perzik met roomboter en honing en mengen we hem door de salade, maar je kunt hem natuurlijk ook grillen op de barbecue.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Je maakt voor dit gerecht heel gemakkelijk zelf een zoetzure saus van rode ui, tomatenpuree, ketjap, witte wijnazijn en suiker. De varkenshaasreepjes en groenten breng je niet alleen op smaak met de saus, maar ook met kardemom. Dit specerij heeft een sterke frisse en peperachtige smaak. Je hebt er niet veel van nodig om dit gerecht extra op smaak te brengen.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Dit gerecht smaakt niet alleen geweldig, met dank aan de bataat en linzen is het bovendien supergezond. Beide zijn een goede bron van vezels, die helpen bij het op peil houden van je bloedsuikerspiegel en zorgen voor een gevuld gevoel.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2