Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 23 tot en met 27 september. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Veggiebox nog steeds bestellen!

De Italiaanse keuken kent honderden verschillende pastasoorten. Gigli wordt ook campanelle genoemd en komt van het Italiaanse woord voor lelie. Door de kronkelige vorm van deze pasta hecht de rode pesto zich er in dit gerecht extra goed aan.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Wie houdt er nu niet van pizza? In dit recept gebruik je platbrood als bodem, een product uit de Midden-Oosterse keuken. Je belegt de pizza rijkelijk met saus en groenten, zodat het een volwaardige avondmaaltijd wordt. De romige buffelmozzarella maakt het helemaal af.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Deze rijkgevulde maaltijdsoep vindt zijn oorsprong in de Aziatische keuken. Gedroogd citroengras, ook wel sereh, is een kruid dat veel in Azië wordt gebruikt. Het smaakt - de naam zegt het al - naar citroen en het zorgt voor een frisse noot in dit gerecht. De kokosmelk maakt de soep romig en vol van smaak.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Door de puntpaprika op hoge temperatuur te bakken in de oven, komen de zoete tonen extra naar voren. De olijven en de feta zorgen voor een hartig en een friszuur element, de zonnebloem- en pompoenpitten voor iets knapperigs.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Voor dit pastagerecht maak je een klassieke, romige paddenstoelensaus met een onverwacht ingrediënt: gerookt paprikapoeder. Dit geeft de saus een diepe smaak die goed past bij de het nootachtige van de paddenstoelen.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2