Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 25 tot en met 29 november. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Veggiebox nog steeds bestellen!

Pakjes en zakjes zijn nergens voor nodig: vandaag maak je zelf een roomsaus voor de lasagne. De basis van de saus is een roux van boter en bloem die je kort gaart. Daaraan voeg je bouillon, kookroom, spinazie, rozemarijn en oude kaas toe. De plakken aubergine vormen een stevige vulling.


Bereidingstijd
50 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Dat courgette een groente is waarmee je alle kanten op kunt, bewijst dit gerecht nog maar eens. Behalve dat je er een soep van maakt, schaaf je er ook linten van, waarmee je het gerecht garneert. De bospaddestoelenpesto geeft deze soep een complexe en gebalanceerde smaak.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


De bereiding van deze snelle pasta is supersimpel, maar de smaken zijn dat zeker niet: de hartige kappertjes, olijven en feta, de licht zoete cherrytomaatjes en de friszure citroen vormen samen een interessant geheel. De verschillende verse kruiden maken het helemaal af.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Blauwe kaas met peer is een klassieke combinatie. Het zoete van de peer is een mooie tegenhanger voor de stevige, zoute dana blue. De rode ui, tijm en kastanjechampignons bak je zo in de oven. Zo krijgen de champignons een diepere, nootachtige smaak waardoor ze goed samengaan met de kaas en peer. Erbij serveer je volkoren couscous en geroosterde pistachenootjes.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2