Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 25 tot en met 29 november. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Originalbox nog steeds bestellen!

De conchiglie tricolore in dit gerecht - ook wel driekleurige schelpenpasta - vormt samen met de groene pesto en rode cherrytomaten een vrolijk geheel. Groene pesto past in veel gerechten, maar wist je ook dat het heel goed samengaat met tonijn?


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


In dit recept omwikkel je kippendijfilets met smaakvolle coppa di Parma. Deze Italiaanse ham wordt gemaakt van de schouder van het varken en heeft een kruidige smaak. Je serveert de kip met gebakken rozemarijn-aardappelen en sperziebonen met knoflook.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Een bijzonder onderdeel van dit gerecht zijn de gekookte eieren, die je marineert in een pittig sausje met sambal. Deze bereiding komt uit de Indonesië, waar het sambal telor wordt genoemd. Door de eieren even te laten staan, trekken de smaken nog beter in. De stukjes pinda geven het ei een lekkere bite.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Bij de productie van zilvervliesrijst worden de vezellaag en de kiem niet verwijderd, waardoor deze rijst meer vitamines en mineralen bevat dan witte rijst. Doordat je de rijst in kokosmelk kookt, krijgt het een bijzondere smaak en een lekker plakkerige structuur. Samen met de schelvisfilet en groenten is dit een gezonde maaltijd.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Andijviestamppot met spekjes is een klassieke combinatie. Daar geven we vandaag een twist aan door een andere bekende combinatie toe te voegen: geitenkaas en walnoten. Je bakt de andijvie deels met de spekjes en geeft de stamppot een topping van kruimels geitenkaas.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Pakjes en zakjes zijn nergens voor nodig: vandaag maak je zelf een roomsaus voor de lasagne. De basis van de saus is een roux van boter en bloem die je kort gaart. Daaraan voeg je bouillon, kookroom, spinazie, rozemarijn en oude kaas toe. De plakken aubergine vormen een stevige vulling.


Bereidingstijd
50 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Dat courgette een groente is waarmee je alle kanten op kunt, bewijst dit gerecht nog maar eens. Behalve dat je er een soep van maakt, schaaf je er ook linten van, waarmee je het gerecht garneert. De bospaddestoelenpesto geeft deze soep een complexe en gebalanceerde smaak.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


De bereiding van deze snelle pasta is supersimpel, maar de smaken zijn dat zeker niet: de hartige kappertjes, olijven en feta, de licht zoete cherrytomaatjes en de friszure citroen vormen samen een interessant geheel. De verschillende verse kruiden maken het helemaal af.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


In dit recept poffen we de aubergine. Dat duurt even maar betaalt zich dubbel en dwars terug in smaak. De oven doet in dit recept het meeste werk, want ook de kip gaat de oven in. Ondertussen kun jij de aardappeltjes bakken en de labne op smaak brengen. Eet smakelijk!


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Blauwe kaas met peer is een klassieke combinatie. Het zoete van de peer is een mooie tegenhanger voor de stevige, zoute dana blue. De rode ui, tijm en kastanjechampignons bak je zo in de oven. Zo krijgen de champignons een diepere, nootachtige smaak waardoor ze goed samengaan met de kaas en peer. Erbij serveer je volkoren couscous en geroosterde pistachenootjes.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2