Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 23 tot en met 27 september. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Originalbox nog steeds bestellen!

Deze aardappelsalade heeft een Aziatische twist. Met koriander, sojasaus en sambal maak je een dressing met oosterse smaken. Door de broccoli te roerbakken houdt deze een lichte 'bite' die goed samengaat met de zachte smaak van de heekfilet.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Risotto is echt comfort food. Door het vele roeren komt het zetmeel vrij uit de rijstkorrel en dit zorgt voor het romige effect. Met de mascarpone en grana padano maak je deze risotto nog romiger. Zet het noorden van Italië op tafel!


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 3


De Italiaanse keuken kent honderden verschillende pastasoorten. Gigli wordt ook campanelle genoemd en komt van het Italiaanse woord voor lelie. Door de kronkelige vorm van deze pasta hecht de rode pesto zich er in dit gerecht extra goed aan.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Door de bospeen in de oven te bereiden, krijgt deze een zachte, zoete smaak. De scholfilet serveer je met een saus van bieslook en yoghurt. De saus roer je na het bakken van de vis door het bakvet waardoor hij lekker smeuïg en extra smaakvol wordt.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Deze stamppot bevat lekker veel groenten, die samen een spannende smaakcombinatie vormen: bitter, zoet en een klein beetje pittig. De gebakken amandelen geven het gerecht net die extra bite en de kip met citroentijm maakt het lekker zomers.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Wie houdt er nu niet van pizza? In dit recept gebruik je platbrood als bodem, een product uit de Midden-Oosterse keuken. Je belegt de pizza rijkelijk met saus en groenten, zodat het een volwaardige avondmaaltijd wordt. De romige buffelmozzarella maakt het helemaal af.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Deze rijkgevulde maaltijdsoep vindt zijn oorsprong in de Aziatische keuken. Gedroogd citroengras, ook wel sereh, is een kruid dat veel in Azië wordt gebruikt. Het smaakt - de naam zegt het al - naar citroen en het zorgt voor een frisse noot in dit gerecht. De kokosmelk maakt de soep romig en vol van smaak.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Door de puntpaprika op hoge temperatuur te bakken in de oven, komen de zoete tonen extra naar voren. De olijven en de feta zorgen voor een hartig en een friszuur element, de zonnebloem- en pompoenpitten voor iets knapperigs.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Deze burger is lekker sappig en snel klaar. Doordat de aardappels al voorgekookt zijn, hoeven ze minder lang in de oven en zijn ze sneller krokant. De pittige groene peper die je erbij bakt en de zoetzure piccalilly maken het een spannend gerecht.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Voor dit pastagerecht maak je een klassieke, romige paddenstoelensaus met een onverwacht ingrediënt: gerookt paprikapoeder. Dit geeft de saus een diepe smaak die goed past bij de het nootachtige van de paddenstoelen.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2