Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 22 tot en met 26 juli. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Kruidenboter kun je kant-en-klaar kopen, maar is verrassend makkelijk zelf te maken. Meer dan roomboter, verse kruiden en een beetje spierkracht heb je niet nodig. In dit gerecht brengen we de boter op smaak met salie, een kruid dat uitstekend bij de zeebaarsfilet past. Bekijk ook onze blog voor lekkere kruidenboterrecepten.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Deze bami is perfect als je wat minder tijd hebt en toch gezond wilt eten. Onze kipleverancier heeft de kip voorgekruid met Chinees vijfkruidenpoeder, dat bestaat uit kaneel, kruidnagel, steranijs, venkelzaad en szechuanpeper. De groenten zijn alvast voor je gesneden.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 1


Voor de pesto in dit recept gebruik je verse oregano, ook wel wilde marjolein genoemd. Dit kruid heeft een pittige smaak en is een belangrijke smaakmaker in de Italiaanse keuken. Ben je een liefhebber van oregano? Bak dan de blaadjes van een half takje extra per persoon mee met de groenten.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Citroengras wordt ook wel sereh genoemd. Het is een van oorsprong Indiase grassoort met de frisse geur en smaak van citroen en het geeft deze soep dan ook een fris tintje. Om er een vullende maaltijd van te maken gebruik je udonnoedels. Dit zijn dikke, zachte Japanse noedels die gemaakt worden van tarwebloem, water en zout.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Tomaten hebben van nature een hartige smaak, of zoals ze in het Japans zeggen, umami. Doordat je de tomaten in dit gerecht lang stooft, concentreert de smaak en worden ze nog hartiger. Dat combineert goed met het kruidige gehakt en de zachte aubergine.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Deze vegetarische schotel met gebakken rijst bestrooi je met een royale hoeveelheid cashewnoten, die niet alleen zorgen voor de nodige knapperigheid, maar ook eiwitten en gezonde vetten bevatten. De sojasaus, de gember en het sesamzaad geven dit gerecht zijn Aziatische smaken.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Zelf burgers maken is hartstikke makkelijk, zeker met het groentedeeg dat je van ons krijgt. Maak voor het draaien van de burgers je handen nat onder de koude kraan, zo plakt het deeg minder.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Wist je dat fettuccine in het Italiaans 'kleine linten' betekent? Je gebruikt ze vandaag voor een snelle Italiaanse pasta met tomaatjes uit de oven. Een lekkere combinatie met de pittige grana padano en knapperige pompoenpitten.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Het bier in dit recept werkt als smaakversterker van alle andere smaken, waardoor de saus en kip extra vol smaken. Doordat je de kip op het bot gaart, blijft hij bovendien veel sappiger dan een filet.


Bereidingstijd
50 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2


Dit is een mooi zomers gerecht met een gevulde portobello en een lauwwarme salade, die fris blijft door citroensap en basilicum. Als kers op de taart serveer je er smaakvolle gekarameliseerde rode uien bij.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Makkelijk 2