HelloFresh in De Pers

Head of Brand strategy, Product Marketing en PR a.i.

Florence Schmit

florenceschmit@hellofresh.nl

Foto's & Video's

Logo
Productafbeeldingen
Receptafbeeldingen
Video's

Het team

Pauwel Wiertsema

Chief Executive Officer, HelloFresh Benelux

Pauwel Wiertsema sloot zich in juni 2016 aan bij HelloFresh als COO van de Benelux, waar hij verantwoordelijk was voor de operationele keten van het bedrijf. Momenteel is hij werkzaam als CEO en houdt zich bezig met de gehele bedrijfsvoering in de Benelux en Frankrijk. Hiervoor was Pauwel zeven jaar werkzaam bij Boston Consulting Group. Pauwel is in het bezit van een MBA van Columbia University in de Verenigde Staten en een Bachelor- en Masterdiploma van de Universiteit van Delft in Nederland.

Lydi Boers-Siebers

Chief Marketing Officer, HelloFresh Benelux

Voordat Lydi Boers-Siebers bij HelloFresh begon, werkte zij bij Jacobs Douwe Egberts, KraftHeinz en Mars. Ze heeft verschillende management functies vervuld op het gebied van Marketing en Sales, welke als laatste Global Marketing Director. Ze heeft een duidelijke interesse voor voeding en de rol dit kan spelen in het leven van mensen. Dit is wat haar aantrok tot HelloFresh. Bij HelloFresh houden we van eten en onze missie is om de manier waarop mensen eten voor altijd te veranderen. Deze verandering komt gemakkelijk verpakt in een kartonnen doos- een HelloFresh box, gevuld met de beste verse ingrediënten.

Investeerdersrelaties

Corporate Communications

Saskia Leisewitz

pr@hellofresh.com

Investeerdersrelaties

Lukas Schunkert

ir@hellofresh.com

HelloFresh maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en de inhoud van de website te optimaliseren. Meer hierover lees je in ons privacy statement. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.