Het waarom van HelloFresh

Wat wij belangrijk vinden


Wij geloven dat etenstijd het hoogtepunt van je dag kan zijn, voor iedereen. Een moment waarop je je goed voelt, met goed gezelschap en met goed eten. Wij willen dat elke avondmaaltijd een moment is om naar uit te kijken en dat doen we door stress en gedoe rond het avondeten bij jou, de thuiskok, weg te nemen.
We doen dit met de volgende hoofdingrediënten.

Goed eten

In de box vind je kwalitatieve, verse ingrediënten van betrouwbare leveranciers . We verzekeren je hiermee de basis voor een goede maaltijd. In alle gerechten zit lekker veel verse groente en onze diëtiste zorgt ervoor dat het een gebalanceerde maaltijd is met de juiste voedingswaarden. Zo zet je zonder zorgen een goede maaltijd op tafel.

Gemak

Het kiezen, kopen en koken van de HelloFresh-maaltijden is heel gemakkelijk. Wij bedenken de recepten, jij kunt zelf kiezen wat je wilt eten. De box wordt bij je aan de deur bezorgd. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over de boodschappen, de hoeveelheid en of iedereen het wel lekker gaat vinden. Zo maak jij van het avondeten een moment om naar uit te kijken!

Inspiratie

Onze recepten zijn makkelijk en inspirerend. In een handomdraai zet jij een goede en lekkere maaltijd op tafel. De verrassende ingrediënten, smaakcombinaties en nieuwe bereidingswijzen zorgen voor meer zelfvertrouwen in de keuken en variatie op tafel.

duurzaamheid

Herkomst en duurzaamheid

Er zijn nog heel veel andere dingen die we belangrijk vinden. Naast de top 3 ingrediënten hierboven, hechten we ook veel waarde aan de manier waarop wij onze producten en leveranciers selecteren en willen we bovendien zo min mogelijk eten weggooien.

Selectie van producten
Van onze producten en recepten kun je verwachten dat ze zoveel mogelijk uit het seizoen zijn. Onze producten zijn niet per definitie biologisch, maar zijn wel zo puur mogelijk. Zo bevatten ze doorgaans geen toevoegingen zoals onnodige smaakversterkers of toevoegingen waarmee de houdbaarheid wordt verlengd. De producten komen deels van lokale leveranciers en soms van iets verder weg. Zo zorgen we voor variatie in het menu.

Afvalstromen
We houden er niet van om voedsel weg te gooien, dus portioneren we onze producten en schenken we producten die over zijn aan de Voedselbank. Het karton van de HelloFresh Box wordt gerecycled en we gebruiken alleen niet-recyclebaar verpakkingsmateriaal als dit de kwaliteit van de losse producten ten goede komt.


Heb je nog vragen over specifieke producten, laat het ons dan weten!