Het HelloFresh-lidmaatschap

Het flexibel lidmaatschap


  • Jouw HelloFresh-lidmaatschap is flexibel. Je kunt je lidmaatschap op elk moment pauzeren, via jouw HelloFresh account of via onze klantenservice. Is een gerecht dat we voor je hebben geselecteerd in de box toch niet helemaal jouw smaak? Kies dan voor één van de andere 9 recepten van die week via je online account op de website of via de app. Lees hier meer over het kiezen van je maaltijden.
  • Vind je iedere week een box te veel? Onze klantendienst kan instellen dat je de box bijvoorbeeld om de week krijgt, of eens per maand. Zo hoef je dat niet steeds zelf aan te passen in je persoonlijke account.
  • Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Je bent niet gebonden aan een minimaal aantal boxen. Opzeggen van je lidmaatschap kan via je online account. Als je een lidmaatschap met ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het abonnement te herroepen. Deze tijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box. Binnen de termijn van 14 dagen kun je op elk moment herroepen. Als je er zeker van wilt zijn dat je direct geen HelloFresh Box meer ontvangt, zorg dan dat je 48 uur vóór donderdag herroept. HelloFresh bestelt de HelloFresh Boxen namelijk altijd op donderdag. Doe je dat niet, dan is de box al besteld en ontvang je deze nog eenmalig en betaal je daar ook voor. De herroeping zal dan onmiddellijk daarna in werking treden. Wil je meer informatie over het herroepingsrecht of wil je het modelformulier voor herroeping downloaden, klik dan hier.
  • Wat je verder moet weten

  • Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantendienst. Wij beantwoorden ze graag!
  • Wil je een wijziging doorvoeren? Doe dat dan vóór donderdag. Dit geldt voor alle wijzigingen; zoals het kiezen van maaltijden, pauzeren en opzeggen. Wij passen dit dan aan voor je volgende box. Meer informatie over het beheren van jouw persoonlijke online account vind je hier.
  • Wil je geen lidmaatschap aangaan, maar wel een keer een HelloFresh Box proberen? Bestel dan de Proefbox.