Waar voor je geld

Niet duurder uit met HelloFresh

Onze producten zijn lekker, vers en van goede kwaliteit. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze leveranciers, verschilt onze prijs nauwelijks van de prijzen in de supermarkt.

  • Geen dure winkels
    Omdat wij geen winkels hebben in België en Nederland, hoeven we geen panden te onderhouden of huur te betalen. Door de korte lijnen met onze leveranciers hebben we ook geen dure koelcellen nodig om grote voorraden te bewaren. Dit bespaart ons allemaal veel geld, waardoor we de prijs van de HelloFresh Box laag kunnen houden.
  • Jij ontvangt alleen wat je echt nodig hebt
    Voedsel weggooien vinden we zonde, en onnodig. Daarom portioneren we al onze producten. Zo ontvang je alleen wat je nodig hebt, en betaal je nooit te veel. Hierdoor heb jij dus geen onnodige bulkverpakkingen en hoef je geen eten weg te gooien. Mocht je tóch iets overhouden, een stuk pompoen of wat radijsjes bijvoorbeeld, geven we je op onze blog ideeën om het beste uit je restjes te halen.
  • Direct van de leverancier
    Een groot deel van onze leveranciers produceert uitsluitend voor HelloFresh, en leveren hun producten rechtstreeks aan ons. Zonder tussenhandelaren. Zo kunnen we de tijd dat een product doorbrengt van het veld tot op jouw bord heel kort houden en besparen we geld. De producten die in jouw box terechtkomen zijn dus niet alleen super vers, maar ook goedkoper dan in de supermarkt. We gaan graag langetermijnrelaties aan met onze leveranciers, waardoor zij hun prijzen laag kunnen houden. Dat zie je terug in de prijs van jouw HelloFresh Box!

HelloFresh maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en de inhoud van de website te optimaliseren. Meer hierover lees je in ons privacy statement. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.