Ontdek onze extra’s


Zin in een wijntje, lekkere ontbijtjes of verse soep met ambachtelijk brood? Naast de maaltijdbox hebben we losse extra's die je per week aan je box kunt toevoegen en aanvullende boxen die je net als je maaltijdbox wekelijks ontvangt.

Extra's in je boxWijntje erbij?

Geïnspireerd op het seizoen kiezen we elke week twee verschillende wijnen. Voor bij de aperitief, een lekkere maaltijd of om gewoon mee in de zetel te ploffen: deze wijnen zijn toegankelijk en lekker voor elk moment. Maak jouw avond compleet en kies een fles wijn van 750 ml in je box.

Kies in het weekmenu eenvoudig een fles wijn.


Voeg toe

Verse soep met ambachtelijk brood

Elke week vind je een verse soep op het menu, die je alleen nog even hoeft op te warmen. Bij de soep krijg je ambachtelijk bereid brood dat je afbakt in de oven. De soep is gemaakt van de beste, verse ingrediënten. Perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle, smaakvolle maaltijd.

Kies in het weekmenu eenvoudig verse soep met ambachtelijk brood.

Voeg toe

Pak uit met Premium

Iets te vieren of zin om uit te pakken? Elke week staan er twee Premium-recepten op het menu waarin een bijzonder ingrediënt de show steelt. Zo verwen je jezelf en je tafelgenoten met een restaurantwaardige maaltijd.

Kies in het weekmenu je favoriete Premium-recept.

Voeg toe
Benelux_Fruitbox_packshot_360x300_(2).jpg

Aanvullende boxen

Fruitbox

Met onze Fruitbox krijg je gemakkelijk jouw wekelijkse portie vitaminen binnen. De inhoud is elke week anders en geïnspireerd op het seizoen. De box bevat 5 tot 8 soorten fruit en is te bestellen in klein met 14 stuks fruit en in medium met 25 stuks fruit.

Bestel nu
Benelux_Breakfastbox_packshot_360x300_(1).jpg

Ontbijtbox

Verwen jezelf met een gevarieerd ontbijt met bijvoorbeeld havermout, crackers of fruit. De Ontbijtbox bevat alle ingrediënten voor 5 keer ontbijten voor 2 of 4 personen, inclusief 3 bijbehorende recepten. De inhoud van de box is iedere week anders.

Bestel nu

Goed om te weten


  • Alle extra's die je bestelt, worden samen met jouw maaltijdbox bezorgd. De chauffeur rijdt zo maar één keer, wel zo duurzaam.
  • We hebben elke week andere verse soepen, wijnen, Premium-recepten, ontbijtjes en fruit. Zo blijven wij jou - net als met het weekmenu - elke keer verrassen.
  • De Ontbijt- en Fruitbox zijn aanvullende HelloFresh-lidmaatschappen: je ontvangt ze elke week en geniet hiermee van dezelfde gemakken en flexibiliteit als je van de maaltijdbox gewend bent. Je kunt deze tot 4 dagen voor bezorging bestellen en/of wijzigen.

HelloFresh maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en de inhoud van de website te optimaliseren. Meer hierover lees je in ons privacy statement. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.