Gemakkelijk thuisbezorgd

Bezorging in België

HelloFresh bezorgt elke week een box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij jou thuis in heel België. In Wallonië zijn de recepten Franstalig, in Vlaanderen is alles in het Nederlands. In Brussel kun je kiezen.
leveringsgebieden

  • In het Vlaams Gewest bezorgen wij de HelloFresh Box op zaterdag en zondag en op maandag-, dinsdag- en woensdagavond tussen 16:30 en 22:30 uur. In bovenstaande afbeelding is dit gebied lichtgroen gekleurd.
  • In het Waals en Brussels Hoofdstedelijk Gewest bezorgen wij de HelloFresh Box op zaterdag, zondag, op dinsdagavond tussen 16:30 en 21:30 uur en op woensdag tussen 14:30 en 21:30 uur. In bovenstaande afbeelding zijn deze gebieden geel en donkergroen gekleurd.
  • Het kan dat bepaalde bezorgmomenten niet beschikbaar zijn voor jouw postcode of dat er een kleine toeslag wordt gerekend in verband met de populariteit van dat bezorgmoment.
  • Je Fruitbox, Wijnbox en/of Ontbijtbox wordt tegelijk met je maaltijdbox bezorgd. Deze boxen kun je dus niet los bestellen en zijn alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox.
  • De dag voor de levering van jouw HelloFresh Box ontvang je een SMS met daarin een indicatie van de tijd dat jouw box geleverd gaat worden.
  • Ben je niet de hele avond thuis? Geef ons dan een voorkeurstijd door. Dit kun je doen via je online account of via onze klantendienst.
  • Ben je ondanks alles toch niet thuis? Als je ons dit laat weten dan geven wij de box graag ergens anders af in de buurt.

HelloFresh is ook in andere landen actief – wij bezorgen onze boxen ook in: Nederland, Australië, Duitsland, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Canada, Zwitserland en Oostenrijk. Heb je hier nog vragen over? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantendienst. Wij beantwoorden je vragen graag!

HelloFresh maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en de inhoud van de website te optimaliseren. Meer hierover lees je in ons privacy statement. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.