Jouw smaak, jouw box

Stel zelf je HelloFresh Box samen

  • Je kunt kiezen uit 4 verschillende boxen. Bij de Originalbox kun je kiezen voor 3, 4 of 5 maaltijden: vis, vlees en vegetarisch. In de Veggiebox zitten 3 of 4 maaltijden zonder vlees en zonder vis. Een Familybox bevat 3 toegankelijke maaltijden voor het hele gezin. De Quick & Easy Box bevat 3 snelle recepten die je in 20 - 25 minuten op tafel zet.
  • Heb jij een Originalbox voor 3 dagen? Dan kun je in je account een menuvoorkeur instellen. Voor elke voorkeur bieden we een gevarieerd weekmenu aan. Wij selecteren de recepten voor je, maar je kunt altijd andere gerechten kiezen die jouw voorkeur hebben. Lees er hier meer over.
  • Liever zelf je menu samenstellen? Log dan in via je online account en kies de recepten die jij wilt. Je kunt je box tot 4 dagen voor de bezorging wijzigen. Voor bezorging op zaterdag geldt een deadline van 3 dagen voor de bezorging. Bekijk hier meer informatie over het beheren van jouw account .
  • Let goed op de houdbaarheidsdatum van de producten. Als je hebt gekozen voor vis- of vleesgerechten kun je die het beste als eerste eten die week. Je kunt het vlees of de vis ook altijd invriezen om de gerechten alsnog aan het einde van de week op te eten.

HelloFresh maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en de inhoud van de website te optimaliseren. Meer hierover lees je in ons privacy statement. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.